Mobila krossverk
Mobila sorteringsverk
Transportörer
Mobila krossverk
Terex Evoquips mobila krossverk är i kompakta storlekar och optimala för små och medelstora entreprenörer som effektivt och smidigt vill krossa både vid nyproduktion i täkter eller återvinna rivningsavfall till andvändbart material på plats.
Mobila sorteringsverk
Terex Evoquips mobila sorteringsverk är robusta och smidiga maskiner konstruerade för återvinning, kompostering, täkter och byggnadsindustri.
Transportörer
IMS Ltd och Evorex är ledande inom lastning och lossningssystem samt olika bandtransportörer. Flertalet olika radiala transportörer för högläggning av stora volymer och olika driftmöjligheter. Transportörer från 12-30 meter och kapacitet från 100-1000 ton per timme.

MC750-15W 15m

SPARA PENGAR

Evorex stacker MC750-15W arbetar bra med både ett krossverk eller sorteringsverk med en kapacitet på 250tph.

Med sin enkla konstruktion så är den smidig att snabbt förflytta eller transportera mellan olika siter.

Specifikation
TRANSPORTÖR

Transportören är konstruerad i 2 sektioner, den bakre sektionen innefattar matarfickan och topp sektionen innefattar drivningen av bandet, antingen en Sauer-Danfoss hydraulisk motor eller en Nord 7,5kw elmotor.

Undervagn

Undervagnen består av ett justerbart stödben, monterat på en enda axel med 2st 11.5 / 80-15.3 hjul för ökad rörlighet. Hjulen kan roteras manuellt 90 ° för att ge en radial funktion, vilket ökar transportörens kapacitet.

Huvudsektionen

Fällmekanismen på huvudsektionen möjliggör snabb installation direkt på site och möjliggör för en smidig transport av stackern.

Bakre sektionen

Den bakre sektionen består av en 2m³ matartratt, utformad för att ta emot material från en transportör eller en skopa. Den bakre sektionen inkluderar en självrengörande vändskiva och tätt monterade impact bars under mataren. Den bakre sektionen är komplett med en vändskiva för manuell radial drift.

Standardutrustning

Hjulaxel och dragstång

Hydraulisk eller elektrisk drift

30” (750mm) brett 3 ply matarband

Ihopfällbar huvudsektion

Manuellt höj och sänkbar från 10 till 26°

Mått

Stackningshöjd: 7m

Längd: 14,2m

 

Transport

Längd: 11,9m

Höjd: 3,3m