Mobila krossverk
Mobila sorteringsverk
Transportörer
Mobila krossverk
Terex Evoquips mobila krossverk är i kompakta storlekar och optimala för små och medelstora entreprenörer som effektivt och smidigt vill krossa både vid nyproduktion i täkter eller återvinna rivningsavfall till andvändbart material på plats.
Mobila sorteringsverk
Terex Evoquips mobila sorteringsverk är robusta och smidiga maskiner konstruerade för återvinning, kompostering, täkter och byggnadsindustri.
Transportörer
IMS Ltd och Evorex är ledande inom lastning och lossningssystem samt olika bandtransportörer. Flertalet olika radiala transportörer för högläggning av stora volymer och olika driftmöjligheter. Transportörer från 12-30 meter och kapacitet från 100-1000 ton per timme.

Bison 120

HÖG PRESTANDA

Bison 120 har utformats speciellt för operatörer för vilka mångsidighet, manövrerbarhet och enkel transport är avgörande. Den är tillräckligt liten för kunna transporteras med en lastväxlare men samtidigt tillräckligt stark för att klara de tuffaste applikationerna. Bison 120 har en "680mm x 400mm" käftkross som spalten justeras hydrauliskt med hjälp av fjärrkontrollen som är standard för maskinen. Käften drivs hydrauliskt och gör det möjligt att backa krossen för att rensa ett blockage samt att kunna köra i omvänd rotation permanent för klibbiga applikationer som asfalt. Möjligheten att justera käftinställningen och köra krossen helt från fjärrkontrollen möjliggör en snabb och enkel omställning för kunden. Med sin innovativa funktion, snabba uppstartstider, kompakta storlek för enkel transport, är Bison 120 den perfekta lösningen för alla små och medelstora entreprenörer.

Specifikation
MATARE

2.3m3 Matarkapacitet
Grizzlymatare 30 mm som standard

KROSSÖPPNING

680 mm x 400 mm

CSS: 20mm till 80mm

Hydraulisk justering av spalt

MOTOR

Tier 3: 61kW/83Hp 
Tier 4 Final: 52kW/70Hp Isuzu 

KAPACITET

Upp till 80 ton/timme beroende på vilken spaltöppning samt vilket material

TRANSPORTÖRER

800 mm bred produkttransportör
Produkttransportörens höjd: 1.9 m
Hydrauliskt hopfällbar som standard för minskning av transportlängd

GENERAL

Radiostyrning som standard

TRANSPORTMÅTT

L 5.58 m
B 2.28 m
H 2.74 m
VIKT 12 ton

MÅNGSIDIG. HÖG PRESTANDA.