Mobila krossverk
Mobila sorteringsverk
Transportörer
Mobila krossverk
Terex Evoquips mobila krossverk är i kompakta storlekar och optimala för små och medelstora entreprenörer som effektivt och smidigt vill krossa både vid nyproduktion i täkter eller återvinna rivningsavfall till andvändbart material på plats.
Mobila sorteringsverk
Terex Evoquips mobila sorteringsverk är robusta och smidiga maskiner konstruerade för återvinning, kompostering, täkter och byggnadsindustri.
Transportörer
IMS Ltd och Evorex är ledande inom lastning och lossningssystem samt olika bandtransportörer. Flertalet olika radiala transportörer för högläggning av stora volymer och olika driftmöjligheter. Transportörer från 12-30 meter och kapacitet från 100-1000 ton per timme.

Om oss

Om Evorex

Evorex AB är generalagent för Evoquip. Terex nya kompaktserie av mobila och effektiva kross- och sorteringsverk. Genom vår långa erfarenhet av lösningar av entreprenadmaskiner hjälper vi våra kunder att nå framgång. Vi är duktiga på att få en övergripande bild över våra kunders verksamhet och erbjuder, i dialog med dem, rätt lösningar för deras individuella behov. Det är viktigt för oss att våra produkter och tjänster lever upp till den kvalité som du som kund förväntar dig. 

 

Kompakt, mobilt, effektivt.

Evoquips kross- och sorteringsverk är designade i kompakta storlekar för enkel transport och installation. God driftsäkerhet, bränsleeffektivitet och minimalt underhåll ger goda ekonomiska förutsättningar för dig som kund. En optimal lösning för alla små- och medelstora entreprenörer i behov av användarvänliga, mobila och effektiva kross- och sorteringsverk.  

 

Kombinationen av Terex breda och globala erfarenhet och Evorex expertis inom produkter och kundfokus skapar en helhet av kvalitativa produkter och tjänster. Där EvoQuip hamnar i en klass för sig.

 

Finansieringslösning för din maskin

God ekonomi och kassalikviditet är viktigt för alla företag. Detta gäller inte minst inom entreprenadbranschen där regelbundna investeringar i nya maskiner gräver djupa hål i plånboken.

Evorex erbjuder en förmånlig finansieringslösning som innebär att du som kund behåller en jämnare likviditet i företaget samtidigt som maskinparken uppdateras. Med en uppdaterad maskinpark finns förutsättningar för att ni kan fokusera på er kärnverksamhet, skapa affärer, tillväxt, effektivisera ert arbete och nå fortsatt framgång.

 

Kontakta oss så hjälper vi dig med funderingar, beställningar och förslag på finansieringslösningar anpassade för dina behov.