Mobila krossverk
Mobila sorteringsverk
Transportörer
Mobila krossverk
Terex Evoquips mobila krossverk är i kompakta storlekar och optimala för små och medelstora entreprenörer som effektivt och smidigt vill krossa både vid nyproduktion i täkter eller återvinna rivningsavfall till andvändbart material på plats.
Mobila sorteringsverk
Terex Evoquips mobila sorteringsverk är robusta och smidiga maskiner konstruerade för återvinning, kompostering, täkter och byggnadsindustri.
Transportörer
IMS Ltd och Evorex är ledande inom lastning och lossningssystem samt olika bandtransportörer. Flertalet olika radiala transportörer för högläggning av stora volymer och olika driftmöjligheter. Transportörer från 12-30 meter och kapacitet från 100-1000 ton per timme.
Colt 1000

Evorex släpper sin nya grovsorterare EvoQuip Colt 1000

torsdag, juli 12, 2018

Colt 1000 är en av EvoQuip`s tre nya maskinsläpp under 2018, en grovsorterare tillverkad för dom grova materialen och dom stora volymerna. Med sin flexibilitet och kompakta maskinkropp är fortfarande EvoQuip`s maskiner snabba att förflytta och etablera. Colt 1000 går också att ställa om till en två way split och hydrauliskt justera hastighet på alla tre transportörer.