Mobila krossverk
Mobila sorteringsverk
Mobila krossverk
Terex Evoquips mobila krossverk är i kompakta storlekar och optimala för små och medelstora entreprenörer som effektivt och smidigt vill krossa både vid nyproduktion i täkter eller återvinna rivningsavfall till andvändbart material på plats.
Mobila sorteringsverk
Terex Evoquips mobila sorteringsverk är robusta och smidiga maskiner konstruerade för återvinning, kompostering, täkter och byggnadsindustri.

Nyheter

Colt 1000

Evorex släpper sin nya grovsorterare EvoQuip Colt 1000

Colt 1000 är en av EvoQuip`s tre nya maskinsläpp under 2018, en grovsorterare tillverkad för dom grova materialen och dom stora volymerna. Med sin flexibilitet och kompakta maskinkropp är fortfarande EvoQuip`s maskiner snabba att förflytta och etablera. Colt 1000 går också att ställa om till en två way split och hydrauliskt justera hastighet på alla tre transportörer.

Bison 120 krossverk käftkross Evorex AB

Bison 120

Bison 120 har utformats speciellt för entreprenörer för vilka mångsidighet, manövrerbarhet och snabba transporter är avgörande. Det är tillräckligt liten för att kunna flyttas med en lastväxlare men tillräckligt stark för att klara de tuffaste applikationerna.

Evoquip Evorex Cobra 230 slagkross krossverk

Cobra 230

Cobra 230 är den nya slagkrossen från Evoquip.
Maskinen erbjuder klassledande produktivitet, oslagbar mångsidighet, strålande bränsleeffektivitet, kort etableringstid och smidiga transporter.
Maskinvikten är knappa 24 ton. Yttermåtten är på 9,32 meters längd, 2,46 meters bredd och 3 meters höjd. Den drivs av en 275-hästar Volvomotor och maxkapaciteten ligger på ca 250 ton i timmen.

 

Evoquip Evorex Colt 600 sorteringsverk grovsorterare

Colt 600

Colt 600 har utformats speciellt för entreprenörer för vilka mångsidighet, manövrerbarhet och enkel transport är avgörande. Den är tillräckligt liten för att flyttas med lastväxlare men tillräckligt stark för att klara de tuffaste applikationerna. Colt 600 är en kompakt och aggressiv framåtriktad sikt som fungerar i krossat material, sand och grus, rivningsanläggningar och återvinningsapplikationer där arbetsytan är begränsad. Med det stora utbudet av siktmedia som finns inklusive stänger, fingersikt, vävda nät och stansadeplattor, ger den användaren en mångsidighet som är oöverträffad.