Mobila krossverk
Mobila sorteringsverk
Mobila krossverk
Terex Evoquips mobila krossverk är i kompakta storlekar och optimala för små och medelstora entreprenörer som effektivt och smidigt vill krossa både vid nyproduktion i täkter eller återvinna rivningsavfall till andvändbart material på plats.
Mobila sorteringsverk
Terex Evoquips mobila sorteringsverk är robusta och smidiga maskiner konstruerade för återvinning, kompostering, täkter och byggnadsindustri.

Bison 100

Bison 100 är monterat på en lastväxlarram och med en käftkross öppning på 680mm x 400mm ger den en kostnadseffektiv lösning för små och medelstora företag som vill krossa naturmaterial, återvinna byggnads- och rivningsavfall på plats. Denna maskin använder ett extremt bränsleeffektivt "Direct Drive" -system för att driva krossen med en 13KVA generator för att driva extrafunktionerna. Det innovativa lastväxlar systemet på denna maskin ger kunden möjlighet att använda en lastbil med lastväxlare för att transportera krossverket istället för att behöva köpa en separat trailer eller betala trailer kostnad för att transportera maskinen från plats till plats.

Specifikation
MATARE

3.5m3  Matarkapacitet
Bältematare som standard
Variabel hastighet

KROSSÖPPNING

68 mm x 400 mm krossöppning

CCS Range

20mm till 80mm
Käftjustering med hydraulisk handpump

MOTOR

45kW / 60Hp Isuzu motor
Ombord 13kVA generator för strömförsörjning

KAPACITET

Upp till 80 ton/timme

TRANSPORTÖR

500 mm  Bred produkttransportör

Utladdningshöjd: 2m 

GENERAL

Fjärrkontroll som standard

 

TRANSPORTMÅTT

L 7,38m
B 2,33m
H 2,69m
VIKT 9 500 kg