Mobila krossverk
Mobila sorteringsverk
Transportörer
Mobila krossverk
Terex Evoquips mobila krossverk är i kompakta storlekar och optimala för små och medelstora entreprenörer som effektivt och smidigt vill krossa både vid nyproduktion i täkter eller återvinna rivningsavfall till andvändbart material på plats.
Mobila sorteringsverk
Terex Evoquips mobila sorteringsverk är robusta och smidiga maskiner konstruerade för återvinning, kompostering, täkter och byggnadsindustri.
Transportörer
IMS Ltd och Evorex är ledande inom lastning och lossningssystem samt olika bandtransportörer. Flertalet olika radiala transportörer för högläggning av stora volymer och olika driftmöjligheter. Transportörer från 12-30 meter och kapacitet från 100-1000 ton per timme.

EVOQUIP VISAR NYA COBRA 290R PÅ BAUMA 2019

fredag, mars 8, 2019

 

EvoQuip är glada att meddela att de kommer att ställa ut för första gången på bauma, världens ledande mässa i branschen. EvoQuip kommer att presentera det senaste tillskottet, slagkrossen Cobra 290R på Messe München, från 8-14 april 2019 i Terex-monter FM117.
 
EvoQuip erbjuder en omfattande produktportfölj som används för att möta behoven hos de kompakta krossnings- och screeningsmarknaderna. Cobra 290R är en sluten kretsversion av Cobra 290 som innehåller en 2,74 m x 1,5 m eftersikt som garanterar att den efterfrågade fraktionen uppnås med överdimensionerat material som antingen recirkuleras tillbaka till krossen eller lagras. Möjligheten att snabbt avlägsna eftersikten inklusive returbandet ger möjlighet att antingen köra maskinen i standardläge eller transportera separat.
 
Matt Dickson, EvoQuip, Product Line Director, sade: "Efter ett så spännande och framgångsrikt 2018 ser vi fram emot att presentera det senaste tillskottet till vårt krossutbud vid bauma 2019. Vårt team ser fram emot mässan och möjligheten att träffa nya och befintliga kunder och att diskutera funktioner och fördelar med den nya mångsidiga och effektiva Cobra 290R samt hela EvoQuip-sortimentet ".
 
Enkel användning Den kompakta Cobra 290R är mångsidig, lätt att använda och har förmåga att fungera i de mest krävande applikationerna vilket gör den till den perfekta lösningen för många industrier. Bandförflyttning- och krossfunktionen kommer som standard, vilket ger operatören möjlighet att flytta maskinen med den extra fjärrkontrollen från grävmaskinen utan att stänga krossen. Marknivååtkomst till motor, hydraulik, service och tankningspunkter ger också användarvänlighet och servicevänlighet för operatören. Den snabba uppställningen och enkel uppstart av maskinen gör att kunden kan krossa inom några få minuter.
 
Optimalt materialflöde Cobra 290R använder en 315 hk motor för att driva det bränsleeffektiva och högpresterande direktdriv systemet som ger potentiell kapacitet på upp till 290 tph. Den helt slutna vibrationsmataren innehåller en integrerad för sikt som kan konfigureras för att passa flera applikationer genom att välja från en rad utbytbara siktdukar. Cobra 290R har två oberoende hydraulikstyrda mothåll som gör att operatören kan optimera materialets genomströmning och reduktion. Det patenterade överbelastningsskydd som skyddar krossen i händelse av att ett okrossbart stycke kommer in i kammaren och minimerar risken för onödigt slitage. Rotorns topphastighet kan varieras beroende på applikation och produktkrav.
 
Prestanda Under hela krossningen övervakar Cobra 290R konstant motorns belastning och reglerar automatiskt matarhastigheten efter behov. Kunden kan välja mellan full transportörlängd och den vibrerande mataren under krossen som ger fullständigt bandskydd vid tunga återvinningsapplikationer. Eftersikten innehåller en aggressiv 9 'x 5' enkeldäckssikt som ger en slutprodukt, antingen med recirkulering eller lagring. Det sidohängda kylarpaketet och dieseltank tillsammans med möjligheten att snabbt avlägsna produkttransportören för större underhåll är funktioner som är utformade med operatören i åtanke. Cobra 290 har möjlighet att beställas efterskärmsklar för att underlätta ombyggnad vid ett senare tillfälle.
  
EvoQuip inbjuder mässbesökare att besöka FM117 för att få information om vårt sortiment och för att möta EvoQuip-teamet.